Matrijzen uit Haarlem

Productie van matrijzen in Haarlem
Bent u voor uw spuitgietproducten op zoek naar professionele, op maat gemaakte matrijzen in Haarlem? Dan is De Jong & Maaskant de partner die u zoekt. Wij helpen u bij de ontwikkeling van uw kunststof spuitgietproducten en produceren ze voor u.

Matrijzen op maat
Ieder product is weer anders, daarom vereist ieder product zijn eigen matrijs met een heel eigen vorm en specifieke eigenschappen. Onze technici beschikken over de kennis en ervaring om voor uw specifieke vraag de juiste matrijs te ontwerpen. Zo denken ze ook mee bij de ontwikkeling van uw spuitgietproducten, omdat ze op de hoogte zijn van wat mogelijk is en wat niet. Als u een beeld heeft van wat u wilt produceren, dan zorgen wij voor de beste oplossing, zowel op technisch als op economisch gebied.

Hoe gaan wij te werk?
We ontwerpen de matrijzen in Haarlem, in samenwerking met de gereedschapsmaker. De productie ervan wordt uitbesteed aan een van onze vaste leveranciers. Met behulp van de matrijzen produceren wij uw product met een van onze tien spuitgietmachines. Een aantal daarvan is volelektronisch en uitgerust met 6-assige robots. Onze machines hebben een capaciteit tot 660 ton en kunnen producten vervaardigen met een gewicht tot 5 kg. Omdat we kiezen voor machines die in Nederland vertegenwoordigd zijn door de leveranciers, is bij storingen altijd snel een reparateur aanwezig. Zo garanderen wij dat wat is afgesproken wordt aangehouden.

Wij beschikken over een eigen vrachtwagen om het assembleren en verpakken van de producten elders te laten doen. Ook dragen wij desgewenst zorg voor het natlakken of tamponneren van uw product. U ziet, de productie is bij ons in goede handen, u heeft er bijna geen omkijken naar.

Perfecte service, lage prijs
Ook aanpassingen of revisies aan uw product doorvoeren is voor ons geen probleem. Als een matrijs gewijzigd moet worden, gebeurt dat door degene die hem vervaardigd heeft. Zo waarborgen service en een goede, constante kwaliteit. Daar komt nog eens bij dat wij die kwaliteit zeer concurrerende prijzen.

Heeft u interesse om uw matrijzen in Haarlem te laten ontwikkelen? Of wilt u meer weten of over onze dienstverlening? Stel dan gerust uw vraag. Wij staan u graag te woord.


Onze partners

Engel
zoom

BS kunststoffen
zoom

Arburg
zoom

Koot Automation & Service
zoom

Thiele & Cor
zoom