+31 (0)23 5310650

bel ons voor een afspraak!

Sinds 1926

Sinds 1926

Een oerdegelijk Haarlems familiebedrijf

De oprichting was in 1926, toen de eerste generatie medewerkers autospiegels fabriceerde. Deze waren bestemd voor personen- en vrachtvervoer van DAF en Volvo, maar later ook voor het Nederlandse leger. Pas circa 40 jaar geleden introduceerde de tweede generatie het kunststof spuitgieten in het bedrijf.

Wij produceren nu dagelijks uiteenlopende onderdelen en eindproducten voor onder meer de auto- en fietsindustrie, klimaattechniek, precisie-instrumenten, meubelindustrie en bouw. Grote bedrijven vertrouwen ons de productie en productontwikkeling toe. Soms gaat het om een aanzienlijk deel van hun omzet. Wij verwerken alle denkbare kunststoffen in iedere gewenste vorm, kleur en hoeveelheid.

Kunststof als core-business

Met Sven Schwarz, de huidige directeur en derde generatie, is kunststof spuitgieten de kernactiviteit van het bedrijf geworden. Men benadert ons nu vaak met aanvragen die de grenzen van het mogelijke benaderen. Deze verzoeken dagen ons uit, en wij denken er dan ook graag in mee. Wij hebben in het verleden meer dan eens inventieve en kwalitatieve oplossingen gevonden, waarmee onze klant geld bespaarde.

Productie in Haarlem

Wij produceren in aantallen van 500 tot 1 miljoen stuks per keer, in alle denkbare kunststoffen. Zijn de aantallen groot genoeg, dan kunnen we specifiek voor uw productie een machine of geautomatiseerde productiestraat in gebruik nemen. Wij hebben hiervoor in Haarlem en Wormerveer 19 machines staan.

Waarom De Jong & Maaskant?

Begeleiding van idee tot productie en logistieke afhandeling

Gebruik van moderne spuitgietmachines, tussentijdse kwaliteitschecks

Snelle en flexibele levering, betaling achteraf

Koploper in het gebruik van diverse bioplastics

Grensverleggend advies op maat en ketensamenwerking

Ik hou wel van een technische uitdaging, we zoeken de grenzen van het spuitgieten op. - Sven Schwarz, directeur De Jong & Maaskant

Bel Sven Schwarz

Onze partners